گنجینه شهدای جهان اسلام

هدف این سایت معرفی شهدای جهان اسلام است

گنجینه شهدای جهان اسلام

هدف این سایت معرفی شهدای جهان اسلام است

گنجینه شهدای جهان اسلام

این سایت مربوط به کانون فرهنگی رهپویان شهدای جهان اسلام است.

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

شهید علیرضا شمسی پور

يكشنبه, ۸ مرداد ۱۳۹۶، ۰۹:۵۲ ب.ظ

تاریخ تولد : ۱۳۴۲/۳/۱
تاریخ شهادت : ۱۳۹۵/۲/۱۳
محل شهادت : پنجوین عراق
نحوه شهادت : بر اثر انفجار مین والمری
درجه : سردار
============>🔹🌹🌹
🇮🇷#ایران

معلومات شخصیة الشهید المدافع عن الحرم 
الاسم : علیرضا شمسی بور 🌹
تاریخ المیلاد :   1963 مایو 22
تاریخ الشهادة : 2016  مایو  2
محل الشهادة : عراق - بنجوین
کیفیة  الشهادة : انفجار لغم
المنصب : قائد

============>🔹🌹🌹
🇮🇷#ایران
personal identification of 
martyr:  Alireza Shamsipour🌷
Date of birth: 22/5/1963
Date of martyrdom : 2/5/2016
place of martyrdom:  Penjwen,Iraq
The way of martyrdom : The explosion of mine and Al-Meri
Rank : commander-in-chief
 ~~~~~~~~~~~~🔹🔹🌹
🌐گنجینه اطلاعات شهدای جهان اسلام
==========================
 شهداء کنوز المعلومات فی العالم الإسلامی 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🌐Martyrs of the Islamic world's information treasures
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
زندگینامه ومعرفی کانال شهید⏬
 🆔 @martyrs_of_Islamic_world
 http://ادرس وبلاگ
 martyrsofislamicworld.blog.ir
گنجینه اطلاعات شهدای جهان اسلام, [۱۵.۰۷.۱۷ ۱۲:۴۳]
🇮🇷شهید مهمان
کانال شهید علی اکبر پیرویان
#شهید_علیرضا_شمسی_پور
#معرفی_نامه
🕊علیرضا شمسی پور تاریخ تولد یک خرداد هزارو سیصدو چهل و دو 
مدرک فوق دیپلم سردار شهید علیرضا شمسی‌پور از غواصان کهنه کار در دوران دفاع مقدس بود : رئیس هیئت دوچرخه سواری استان همدان به مدت 30 سال رئیس هئیت تیراندازی استان همدان قائم مقام باشگاه پاس همدان به مدت 6 ماه دبیر هئیت فوتبال ریاست سازمان بسیج ورزشکاران سرپرست تیم ملی دوچرخه سواری جمهوری اسلامی ایران 
🍃نایب رئیس فدراسیون تریال جمهوری اسلامی ایران ودر قبل مربی وسرمربی باشگاه فجر همدان دارنده ی کارت نجات غریق بین المللی 1 ستاره 2 ستاره 3 ستاره فرمانده تیپ 32 انصار الحسین فرمانده گردان فاطمیون در سوریه (ونقش مهمی در ازادی نوبل الزهرا دو شهر شیعه نشین سوریه که بعد از حدودا 4 سال ازاد شد) فرمانده گردان غواصی جعفر طیار
در محوری که حضور داشت همه او را به عنوان یک فرمانده شجاع و دلاور می شناختند. و بعد پایان ماموریتش در سوریه مجدداً برای پیدا کردن جسد مطهر شهدا عازم منطقه غرب کشور و خاک عراق شد و در آخرین سفرش برای پیدا کردن شهدای لشگر 27 حضرت رسول الله (ص) در عملیات والفجر 4 در منطقه کانی‌مانگا پنجوین عراق به آنجا رفت علیرضا شمسی پور 
در همه زمینه‌های ورزشی سررشته داشت و در بعضی از آنها حرفه ای و صاحب رتبه بود؛ از جمله فوتبال و شنا و فوتبال باستانی تیراندازی و دوچرخه سواری و و...
🍃علی آقا از سال 60 در جبهه ها حضور فعال داشته و در بعضی از آنها نیز زخمی شده بود. تا سال 65 که به گردان غواصی آمد و ما خدمتش بودیم. در همان بدو ورود دوستان زیادی را دور و بر خودش جمع کرد و در تمام آموزش ها و کارهای غواصی سر آمد بود و در مسابقاتی که در زمان آموزش غواصی می گذاشتیم اول می شد. 
در عملیات کربلای 4 معاون دسته بود که بعد از شهادت داریوش ساکی، علی مسئولیت دسته غواصی را بر عهده گرفت و در همان عملیات خوش درخشید و صبح برای آوردن نیروی کمکی در زیر دید و آتش شدید دشمن به اروند زد و با وجود جراحاتی که برداشته بود، خودش را به اینطرف اروند می رساند و از فرماندهان تقاضای نیروی کمکی می کند اما متوجه می شود که کار از کار گذشته و عملیات ناتمام مانده است که در کنجی می نشیند و به یاد دوستانش که در آنطرف آب افتاده بودند، غرق در غم واندوه و آه می شود که تا زمان شهادت حسرت آن شب را می خورد.
🍃علی بعد از عملیات فرمانده یکی از گروهانهای غواصی شد و بعد از مدتی به اطلاعات و عملیات پیش شهید بزرگوار علی چیت سازیان رفت.
در همان روزهای اول بعد از یکی دو تا گشت شناسایی به عنوان مسئول تیم شناسایی انتخاب می شود و بعد مسوول دسته شناسایی می شود. مسیر چندین ساله در شناسایی را ظرف چند ماه می گذراند. و در یکی از گشت های شناسایی به همراه علی چیت سازیان فرمانده اطلاعات و عملیات روی مین والمرا می روند و علی چیت سازیان به شهادت می رسد و ایشان بهمراه علی میرزایی که همراهشان بوده زخمی می شوند. 
🍃در عملیات والفجر 10 در حلبچه عراق بعد بمباران شیمیایی صدام با وجود شیمیایی شدن به مردم حلبچه که شیمیایی شده بودند کمک می کند.
در اواخر جنگ فرماندهی گردان را بر عهده داشت تا جنگ به پایان رسید. با وجود چندین بار مجروحیت و جراحات زیاد و شیمیایی بودن در بعد از جنگ هم لحظه ای آرام و قرار نداشت و دایم برای اینکه بیاد شهدا و دوستان شهیدش باشد در مناطق جنگی حضور پیدا می کرد و برای راهیان نور روایت گری می کرد و یا برای جستجوی شهدا در کمیته تفحص شرکت می کرد و شهدا را به خانواده هایشان می رساند. 
تا اینکه در اربعین حسینی سال 94 موکبی به همراه تعدادی از دوستان همرزم در کربلا زده می‌شود که علی آقا یکی از ارکان آن موکب بود و برای خدمت به زوار امام حسین علیه السلام سر از پا نمی شناخت و بعد از برگشت از کربلا عازم سوریه شد و بعنوان یک فرمانده موثر در جنگ با داعشیان مزدور شناخته شد.
🍃در محوری که حضور داشت همه او را به عنوان یک فرمانده شجاع و دلاور می شناختند. و بعد پایان ماموریتش در سوریه مجدداً برای پیدا کردن جسد مطهر شهدا عازم منطقه غرب کشور و خاک عراق شد و در آخرین سفرش برای پیدا کردن شهدای لشگر 27 حضرت رسول الله (ص) در عملیات والفجر 4 در منطقه کانی‌مانگا پنجوین عراق به آنجا رفت و چندین شهید پیدا می کند که در آخرین پیامش در شبکه مجازی نیم ساعت قبل از شهادت می گوید: «اینجا شهید باران است» که به روی مین والمری رفته و یکی از پاهایش قطع و پای دیگر هم خرد می شود و در همانجا به خیل شهدای همان عملیات می پیوندد و به آرزوی دیرینه اش می رسد.
🆔 @shahid_peyraviyan

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی